Nexo mopedhjälmar

Här hittar du vårt urval av Nexo-hjälmar. Nexo är våra mest prisbelönta hjälmar, men det betyder verkligen inget för kvalitet eller säkerhet.

NEXO-hjälmar - Billiga hjälmar för mopeder

Nexo gör några av de billigaste och bästa hjälmarna för segmentet moped. De är särskilt välkända från Tyskland där de har mest av sin marknad. Nu har de kommit till Sverige och de är här för att stanna. I Nexo får du inte bara en prisvärd hjälm, du får också en hjälm som är säker, robust och som uppfyller lagkraven för hjälmar i Sverige och Europa.

Om du går ut och bär en ny hjälm är Nexo definitivt värt att ta hänsyn till. Särskilt deras Nexo Basic II, som är en vidareutveckling av deras bästsäljare, är värt en titt. Här får du mycket hjälm för pengarna. Det är samma kvalitet som finns i Nexos sortiment av motorhjälmar, och de är också godkända enligt samma standard.

I Nexo hittar du också en line-up för de yngsta. Nexo tillverkar hjälmar för barn, som präglas av deras Junior-serie. Vi har ett litet urval därifrån och expanderar ständigt när de kommer till marknaden.

Nexo mopedhjälmar