MC-hjälmar - Motorcykelhjälmar

Här hittar du vårt urval av olika MC-hjälmar som vi erbjuder. Gemensamt för våra motorcykelhjälmar är att alla är godkända för körning i Sverige.

Se mer

kategori

Här hittar du hela vårt sortiment av MC-hjälmar

Vi har på styrthjelm.se Sveriges kanske största sortiment av motorcykelhjälmar. Vi har betonat att ha de största märkena från några av de mest framstående märkena på marknaden. Därför hittar du hjälmar från kända märken som HJC, Shark, Caberg, Simpson, Vemar och Shoei.

I vårt urval finns det något för alla och vi har både öppnigsbara, integral och jet/öppnahjälmar. På så sätt hittar du något för alla körstilar. Gemensamt för alla hjälmar vi säljer är att de är godkända för motorcykelkörning och naturligtvis enligt svensk och europeisk lag.

Många av motorhjälmarna är utrustade med Pinclock, utbytbart foder, aktiv ventilation och många andra fina funktioner. Du kommer också att kunna hitta deras SHARP-betyg på hjälmar där det är möjligt, vilket ger en inblick i hur säker en hjälm är. Du hittar också alla individuella varumärkesstorlekar under varje hjälm.

Om du är osäker på vilken hjälm du ska välja är du alltid välkommen att skriva till oss. Vi har också en prisgaranti, så du garanteras de billigaste priserna på motorcykelhjälmar i Sverige och Europa.

Vi rekommenderar till och med vår bästsäljare Caberg Duke II, som är en prisvärd och extremt populär öppnigsbarhjälm. Det får bland annat poäng. 5 av 5 stjärnor i det prestigefyllda SHARP-säkerhetstestet.

MC-hjälmar - Motorcykelhjälmar