Moped hjälmar

Här hittar du vårt urval av mopedhjälmar.

Se mer

kategori

Mopedhjälmar till Sveriges bästa priser

Vi har ett brett utbud av mopedhjälmar till några av Sveriges bästa priser. Vi har vårt eget lager och kan leverera snabbt i hela Sverige. Gemensamt för alla våra hjälmar är att de är godkända för körning på de svenska vägarna. Dessutom har vi några av de bästa priserna på marknaden utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet.

I våra mopedhjälmar hittar du många av de funktioner som våra MC-hjälmar också använder. Det finns hjälmar med inre solskydd, antilock-antidimvisir och de populära uppkopplingsmodellerna.

Oavsett om du letar efter en billig mopedhjälm eller en dyrare hjälm med mindre vindbrus och fler funktioner, har vi något åt dig. Våra hjälmar kan naturligtvis användas för mopeder, eftersom det är samma certifiering som de är godkända för. Naturligtvis har du också samma bra service och garanti som svensk lag föreskriver.

Kontakta oss om du behöver mer än en hjälm. Vi kan alltid skräddarsy mycket, oavsett om du köper som företag eller privatperson. Vi erbjuder rabatter när du köper hjälm. Kontakta oss när det är dags för din nästa mopedhjälm.

Moped hjälm - Hjälm för mopeder.