Shark hjälmar

Här hittar du vårt urval av hjälmar från franska Shark. Med Shark får du extremt funktionella hjälmar som verkligen betonar funktionell design och säkerhet. De flesta hjälmarna har mina. 4/5 stjärnor i SHARP-testet.

Shark har mer än 30 års erfarenhet av hjälmar

Det franska varumärket SHARK har blivit en av världens ledande hjälmtillverkare och deras hjälm-serie är baserad på mer än 30 års erfarenhet. SHARKs mål har alltid varit att flytta de tekniska gränserna och förnya sig så att varje motorcyklist kan njuta av glädjen och friheten när man kör och känner sig trygg.

Från dess huvudkontor i den franska staden Marseille och med egna fabriker med över 600 anställda, tillverkar och säljer SHARK varje år nya modeller som de ständigt perfekterar och förbättrar. Idag säljs SHARK-hjälmar på över 5 000 butiker över hela världen.

I vårt urval betonade vi att ha några av de mest populära och sålda hjälmarna. Det är därför vi alltid har ett lager av de modeller som säljer bäst. Bland dessa hittar du hjälmar som Spartan, Spartan Carbon, Evo One-Two 2 och Skwal 2. Dessutom har vi också de aggressiva pilothjälmarna som S-Drak och naturligtvis kolversionen av denna.

Gemensamt för de flesta Shark-hjälmar är att de alla ger den bästa säkerheten i motorcykelhjälmar. Om du tittar på den oberoende testkommittén SHARP ser du att många hjälmar får 4 av 5 stjärnor. Sharp gör inte bara hjälmar där många läckra funktioner, de har också högsta säkerhet.

Shark hjälm