Shoei hjälmar

Här hittar du vårt urval av hjälmar från Shoei. Shoei använder fiberförstärkt komposit, vilket gör hjälmar extremt starka och ändå ultralätta. Med SHOEI får du hjälmar av högsta kvalitet med en bekväm design.

Shoei hjälm - Solid konstruktion och genomtänkt design

SHOEI är en av de äldre aktörerna på marknaden. Deras produktion startade 1958, när de första hjälmarna kom på marknaden. Det var Eitaro Kamata som grundade företaget och som uteslutande designade och riktade de första produkterna för racingindustrin. Sedan dess har SHOEI blivit ett av de största och mest erkända märkena på marknaden - även här i Sverige.

I en SHOEI-hjälm får du en hjälm av högsta kvalitet. SHOEI ger dig en hjälm från ett populärt märke som har vunnit flera tester över hela världen. SHOEI-hjälmar har gått igenom SHARP-säkerhetstester och har säkrat en hög poäng bland alla hjälmar. SHOEIs populära X-Spirit III-hjälm har har gått igenom SHARP-säkerhetstester och fått 5 av 5 stjärnor och är därför i topp bland de säkraste hjälmarna - dessutom är det hjälmen som används av tävlingsföraren Marc Márquez.

SHOEI använder en gjuten fiberkomposit som skapar de bästa egenskaperna för att tillverka hjälmskal. Alla hjälmar är handgjorda på Shoeis fabrik i Japan, där kvalitetskontrollen är extremt hög och den professionella nivån absolut topp. Års erfarenhet har gjort det möjligt för SHOEI att tillverka hjälmskal som är extremt starka och ändå extremt lätta - samtidigt som de kan absorbera och sprida stöten tack vare ett mjukt och elastiskt skal.

Vi har fokuserat på att erbjuda en rad av de populäraste hjälmarna på marknaden, inklusive hjälmar som GT AIR II, Neotec II och X-Spirit III. GT AIR II är designad för utmärkt ventilation, kompakta hjälmskal i flera storlekar för bästa passform och testad i vindtunnel för bästa aerodynamik. Hjälmen har en inbyggd förstorad solskydd. Neotec II är Shoeis nyare flaggskepp och deras enda öppnigsbar hjälm. Det är samtidigt deras bästsäljare som verkligen har fått dem att stå ut i Sverige.

Shoei hjälmar